Scroll Top
Massage
& Spataders
Lees meer: Sportmassage • Hotstone massage • (Voetzool reflex) Aromatherapie • Spatadertherapie
Sportmassage

Sportmassage
Dit is een stevige, vooral op de spieren gerichte massage. Klachten aan bijvoorbeeld nek, schouder, rug en benen worden krachtig gemasseerd.

Sportmassage in een lichte vorm kan ook gehele ontspanning geven. Geef goed aan waarvoor u komt; er zit veel verschil tussen een massage voor pijnlijke plekken of een massage voor totale ontspanning.

hotstone massage

Hotstone massage
Door middel van vulkanische hete stenen kan een massage door deze warmte wat dieper in werken (dieper dan waar handen druk kunnen geven). Dit geeft een compleet gevoel van ontspanning. Pijnlijke schouders, nek en rug kunnen door de hotstone massage enorm verlicht worden.

(voetzool reflex) aromatherapie

Aromatherapie
Masseren met etherische olie werkt op lichaam en geest, de geuren werken nog lang na op het geestelijke vermogen. Aan de andere kant werken de specifieke geuren/ kruiden door op de bloedsomloop, zodat het terecht komt waar het moet zijn.

Voetzool reflextherapie
Ook geven we in deze vorm voetzool reflextherapie. Door middel van drukpunten proberen we alles weer in balans te krijgen. Ook dit loopt via het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

spatadertherapie

Spatadertherapie
Deze therapie is nu ongeveer 10 jaar oud. Het rust op het principe van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. We proberen samen met u uw benen weer eigen te maken, geen zware vermoeide, onrustige of pijnlijke benen meer. Door middel van drukmassage proberen we de bloedvaten leeg te drukken, zodat er vers bloed in kan. Zo wordt het stilstaande bloed in de spataderen ververst! Deze techniek werkt in goede samenwerking tussen klant en masseur.

Door middel van oefeningen en een goede leefwijze proberen we het lichaam in een goede conditie te krijgen. De eerste vijf weken is er elke week een behandeling. Kan de cliënt dan geen duidelijk verschil voelen (vaak komt dat bij de 4e keer), dan is er iets anders aan de hand en heeft een verdere behandeling geen zin meer. Na vijf weken bouwen we het af tot één keer in de zes tot acht weken. Dit ligt ook aan de cliënt zelf en aan de ernst van het probleem.

Deze therapie is erg geschikt voor zwangere vrouwen. Door het gewicht van de baby en de hormonen die tijdens uw zwangerschap gaan veranderen, kunnen spataderen ontstaan. Met deze aanpak kunt u het probleem voorkomen of niet erger laten worden. Vanaf ongeveer week 20 van de zwangerschap bent u welkom! We zijn aangesloten bij Stichting Ring voor vergoedingen van spatadertherapie. Nr: 09.1.262.14607

Mensen met trombose of hartfalen mogen we helaas niet helpen.