Scroll Top
Manicure
& Nagels
Lees meer over: Kleine manicure • Grote manicure • Manicure + • Gelnagels • Acrylnagels • Nailart
Kleine manicure

Kleine manicure
Speciaal voor mensen met weinig tijd. Uw nagels worden in vorm gevijld en we behandelen uw nagelriemen. Met een voedende crème masseren we uw handen. Vervolgens polijsten of lakken we uw nagels.

grote manicure

Grote manicure
Speciaal voor mensen met problemen aan hun handen, zoals kloven, droge handen of dunne nagels. Deze behandeling bestaat o.a. uit het in vorm vijlen van de nagels, een nagelriem behandeling en een handenbadje. Vervolgens worden de nagels en nagelriemen goed ingesmeerd met crème om daarna te masseren. Als laatste worden de nagels gepolijst of gelakt.

manicure +

Manicure +
De grote manicure kan men uitbreiden met een hand en onderarm pakking, of een paraffine bad. Pakking is goed voor de doorbloeding en een paraffine bad zorgt ervoor dat de voedende crème die we gebruiken dieper naar binnen gaat. De paraffine sluit het als het ware af. De werkzame stoffen van de crème moet naar binnen gaan.

Het paraffinebad kunt u ook in een kuur volgen. Dit is speciaal voor mensen met extreem droge handen en kloven aan de vingertoppen. Ook voor reumapatiënten is dit een weldaad. Deze kuur bestaat uit vier weken lang één keer per week een bad, daarna wordt de kuur afgebouwd naar om de week en eenmaal per zes tot acht weken. Zo blijft de vochtbalans op peil.

gelnagels en acrylnagels

Gelnagels
De oorsprong van alle kunstnagels komt uit de tandtechnische wereld. De gelnagels worden gemaakt van de gel van LCN. Het bedrijf in Duitsland maakt alles zelf, van product tot potje. Daardoor heeft men een kwalitatief hoogwaardig betrouwbaar product in huis.

Een gelnagel wordt gemaakt van zacht materiaal, dit is beter voor de nagels en er zitten ook vrijwel geen schadelijke stoffen in. Als men een gelnagel erg zal stoten zal meestal de gel knappen maar uw eigen nagel blijft heel! Ook bij de LCN gaan de ontwikkelingen door, er komen steeds meer nieuwe producten bij. Allemaal afgestemd op lichaamseigen eigenschappen. Het verhardingsproces gebeurt onder de blauwe lamp!

Acrylnagels
Ook heeft LCN een acrylpoeder, hiermee maken we erg harde nagels. Voor mensen die van nature al harde nagels hebben kunnen we dit systeem gebruiken. Acryl is een poeder dat samen met een vloeistof de verharding aangaat. Men heeft hier met een iets agressieve materiaal te maken. De geur alleen wekt dat gevoel al op.

nailart

Nailart
Nagels versieren doen we ook. Er zijn veel mogelijkheden, voor diverse gelegenheden! Dit geldt zowel voor gel- als voor acrylnagels. Blader rustig door onze foto’s. En dit is slechts een kleine selectie van alle mooie creaties die Happy Hands & Feet and more inmiddels heeft gerealiseerd.

Foto 9 t/m 13 zijn gemaakt rond kerst 2020.